Hysebua

Stilling: Barnehagelærer

Aina Nergård Johnsen

Stilling: Fagarbeider

Drev familiebarnehage i flere år, før oppstart her i 2004. Fikk fagbrev som barne- og høsten 2004, og har jobbet både som fagarbeider og som konstituert pedagogisk leder i barnehagen. Konstituert pedagogisk leder barnehageåret 18/19.

Kine Amalie Kjelstrup

Stilling: Annet
kineamalie1993@gmail.com

Kine har arbeidspraksis i barnehage. Hun hadde lærlingetiden sin her i 3 år - før hun våren 2016 tok kompetanseprøven som læringekandidat i barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Kveitebua

Siri Myge

Stilling: Pedagogisk leder

Siiri ble ferdig utdannet barnehagelærer i 2013 og har fordypning i småbarnspedagogikk og estetiske fag. Siiri er fra Haugesund og flyttet til Havøysund januar 2019. Startet opp som vikar i samme tidsrom og er nå fast ansatt som pedagogisk leder fra august 2019.

Liliana Magano

Stilling: Assistent

Renate Ursin Sjursen

Stilling: Assistent

Har jobbet her i Høtten barnehage siden år 2000. Tok teorieksamen i barne- og ungdomsarbeiderfaget i 2004, og mangler bare fagprøven. Ansatterepresentant i SU - barnehageåret 17/18

Seibua

Torskebua

Lise Thomassen

Stilling: Barnehagelærer

Line Skavholm

Stilling: Fagarbeider

Har jobbet i Høtten barnehage siden 2002, og tok fagbrevet som fagarbeider i omsorgsarbeiderfaget i 2003. Har vært konstituert pedagogisk leder i perioder.

Hege Jørgensen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

80% stilling Begynte å jobbe i Høtten barnehage i 1994, og er den som har jobbet her lengst. Før oppstart her jobbet hun som dagmamma i flere år. Tok fagprøven som barne- og ungdomsarbeider i 2004. Ansatterepresentant i SU barnehageåret 18/19

Andre ansatte

Renee Beate Andersen

Stilling: Annet

Var nyutdannet i år 2000, og har jobbet i til sammen 18 år i Høtten barnehage. Først som pedagogisk leder på både liten og stor avdeling, og som styrer siden 2008.

Helene Seppola

Stilling: Styrer